Uncategorized

Áno, štýl vidieka je späť

v poriadku, takže som sa naposledy opýtal: „Je krajina späť?“ Tentoraz sa domnievam, že odpoveď je zrejmá. Rýchle preskúmanie trhu posilnilo tento hund s výrazným „duh!“ Rustikálny, homespun, časový čas – čokoľvek chcete telefonovať, tento vzhľad je po všetkom, rovnako ako ľudia to digginujú.

Špičkoví dizajnéri, ako je Darryl Carter, ktorí sú publikovaní vo všetkých najlepších časopisoch, ako aj vydávajú svoje vlastné knihy, sú ideálnymi príkladmi vzhľadu.

Darrylin jedálenský priestor v jeho mestskom dome Washington D.C. má všetko – biele umývané obklady, zhromaždenie stola, hutch, ako aj vintage v Číne, ako aj striebro. Je to rustikálne, ale tak elegantné.

NYC Darling John Derian prišiel s krásnou líniou toho, čo nazývam „neoantikum“. Ich trochu prehnané siluety mi trochu pripomínajú domácnosť Adams. Tamtujem toto sedenie niečo strašné!

Derianova krajina, ako je hlboko s týmto známym decoupage stolovej lampy, ktorá sa fascinuje s veselými hollyhockmi. Avšak len aby som ukázal, že táto krajina nie je nejakým pokusom s nízkym vyrezaním, chudobným štýlom, táto lampa ide za skvelých 2 650 USD.

Ethan Allen je na vzorke so svojou zbierkou American Classics. Chystám sa dostať túto posteľ Quincy čoskoro do obrazu, ale som si celkom istý, že som videl podobné postele v domoch ľudí, ktorí čakali len na modernú vrstvu čiernej farby, ako je tento. Urob to sami, ľudia!

Fotografia tohto komody Ethan Allen Highboy je už niekoľko mesiacov prilepená na moju kancelársku stenu, pretože stále sa dostávam na kolenách kvôli svojmu tradičnému skvelému vzhľadu. Rovnako ako ten hardvér – je to baaaaaack! POZNÁMKA: Opäť čierna – to je v pohode.

Teraz pre niektoré oveľa nákladovo efektívnejšie možnosti. Nemôžete sa vyskytnúť za tento neoceniteľný starožitný textil? Pottery Barn má teraz túto prikrývku s červeným perom. Nevidíte to len na ideálnom ľahkom železnom posteli?

Pozri! Presne ako ideálny – lillesand posteľ Ikea je iba 190 dolárov !!!!!

Zaokrúhľujte túto nádhernú scénu spálne s krásnym hemnesovým prsníkom z Ikea, ako aj ste na pretekoch. Tons na vrchole komody s vintage šálky a taniere, aby ste držali prívesky a náramky v módnej bezstarostnej opustení.

Kreslo krídla robí významný návrat – pôvodne vyvinutý s úkrytmi „krídla“, ktoré chránia ramená pred prievanmi, ako aj ponúkajú ideálnu teplú oblasť na stočenie. Váš domov nemusí byť starý a drafty, ale požadujete jednu z týchto stoličiek! Objavte toto konvenčné krídlové kreslo v spoločnosti Sears za 350 dolárov.

Spoločnosť Reed & Barton spolupracovala s jedným z mojich hrdinov štýlov Thomasom O’Brienom, aby vytvorila tento zvrat na tradičnej modrej aj bielej Číne. Úprimne premýšľam o tom, že využijem svoju ďalšiu šekovú šek, aby som to vyzdvihol. Vyzerá to luxusne však nie je také drahé! Do 100 dolárov za nastavenie polohy, ako je toto.

Môžete tiež získať krajinu hľadať menej pomocou súpravy riadu ARV IKEA, ktorá je iba 60 dolárov pre 18-dielne umiestnenie. Nie je dôvod na to, aby ste tu neboli na vzore!

A musíte využiť túto Čínu, aby ste nastavili trendový stôl. Tento pekný chlapík je od Sears! Som si istý, že som videl jeho dvojča v Elte.

A keď ste hotoví behom po celom trhu pre všetky tieto úžasné a nákladovo efektívne kusy vidieka, môžete sa vrátiť späť do tohto bezduchého rockera od spoločnosti Sears. Stačí vytiahnuť tú červenú a bielu prikrývku a odložiť na prednej verande.

Viac Darryl Carter – Len aby som ukázal teóriu kresla krídla.

A čo tieto vintage krídlové stoličky, ktoré som našiel za menej ako 100 dolárov za posledný týždeň? Páči sa mi tie krivky krídla, ako aj ich doladené rozmery. Reopalster v pevnom bielizni? Šedá vlna? Môj imaginárny statok sa vyplní …

Pozrite sa na blogový príspevok z minulého týždňa, keď som sa prvýkrát zachytil na tému tejto krajiny.

Kredity fotografie: 1. Mestský dom Washington D.C. Darryl Carter, od Elle Decor2. John Derian Dromedary Lovesat3. JOHN DERIAN BIG CYLINDER LAMP v Hollyhock4. Ethan Allen Quincy Bed5. Ethan Allen Highboy Dresser6. Prikrývka na keramiku červené perie7. Ikea Lillesand Bed8. Ikea Hemnes hrudník9. Sears Conventional Wing Chair10. Reed & Barton Austin Floral Indigo 5-diel lokalizačné nastavenie11. IKEA ARV Side Plate12. Sears Sullivan Dining Set13. Sears Antique-vyzerá hojdacia stolička14. Mestský dom Washington D.C. Darryl Carter, od Elle Decor15. Michael Penney