Uncategorized

2011 Jedna z láskavých show

vianočná hudba v nákupných strediskách, ponorenia teploty, blikajúce svetlá lemujúce vašu ulicu … Existuje niekoľko narážok, ku ktorým sa blížia sviatky, ale pre mňa je to jeseň jednou z druhov show, ktorá nasadí mimo sviatočnej sezóny. Je to podstatná udalosť pre remeselníkov, zdvorilých typov a dychtivých vianočných spotrebiteľov každý november. Tento rok predáva svoj tovar 800 talentovaných remeselníkov, takže sa určite oplatí vyskúšať do Toronta’s Direct Energy Center. Otvorila sa minulý štvrtok a pokračuje až do nedele 4. decembra.

Strávil som víkend prehliadaním uličiek a tu sú niektoré stánky a umelci, ktorí ma zaujali:

Tento stojan na červené víno je taký jednoduchý, je vynikajúci. Uhol ohybu udržuje fľaše na svojom mieste bez drážok v dreve. Červené vínne dosky, Booth V-54.

Tieto jasne modré soľné a korenené mlyny by do neutrálnej kuchyne pridali zábavný zásah farby. Sylvain Tremblay, Booth X-54.

Tieto krémové vázy sú ručne vyrezávané z porcelánovej hliny rezistentnej na štiepky a môžu dokonca prežiť umývačku riadu. Naplňte pár papierových bielych pre nastavenie dovolenkového stola. Dotti Potts Pottery Studio, Booth R-34.

Aké zábavné sú tieto stolové bielizeň inšpirované ventilátorom?! Veľmi h & h. Zmiešajte a porovnávajte rôzne farby, alebo si vyberte štyri v podobných odtieňoch, aby ste do raňajkového kútika pridali farbu. Avril Loreti Modern Home, Booth W-7.

Woodworker Michael Mathieu vyrezal tento krásny podnos zo žltej brezy. Je väčší, ako to vyzerá tu – ideálne pre silvestrovskú párty. Northwood Creations, Booth Q-40.

Bitka o pobrežie žije ďalej. Tieto vankúše, ktoré by vyhodili vankúšiky, by urobili úžasný darček pre tohto cross-country príbuzného. Sú tlačené na obrazovke na veľmi mäkkom bielizni. Nicole Tarasick, Booth P-22.

Absolútne milujem tento mak maľba od Narelle Gibbs. Mala ostatných, ktorí boli rovnako podmaniví, takže aj keď sa táto predáva rýchlo, jej stánok sa oplatí skontrolovať. Narelle Gibbs Art, Booth Y-36.

Pamätajte, že prehliadka je až do 4. decembra, takže ak ste v oblasti Toronto, nezabudnite ju vytlačiť – je to jednoduchý spôsob, ako sa zaoberať vianočnými nákupmi za jeden deň. Navyše, stánok H&H v riadku R predáva problémy s časopisom za 2 doláre alebo tri za 5 dolárov! Úžasná dohoda!

Kredity fotografie: 1-7. Gwen McAuley